1r Gin&Law de Jove Advocacia de Sabadell (JAS)

Captura de pantalla 2018-06-28 a las 22.48.59El proper dijous 5 de juliol de 2018, a les 19:00 hores, el pati de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà el 1r Gin&Law del JAS organitzat per Joves Advocats Sabadell juntament amb la Comissió del Torn d’Ofici, per tal de commemorar el Dia de la Justícia Gratuïta, que porta per títol “Assistència al detingut: qüestions pràctiques” i serà dirigit pelcompany Sr. Fernando Prida Carballeira. 

Al llarg de la sessió s’analitzaran diverses qüestions pràctiques relacionades amb les assistències al detingut i primeres diligències d’instrucció, tot oferint un nou format més proper i distès, i acompanyant-ho d’un gin-tònic.

Us informem que aquesta sessió s’ofereix a tots els col·legiats a col·legiades, malgrat té un aforament limitat i un preu de 5 euros.

Per a inscriure-us a aquest esdeveniment, preguem envieu un correu a advocaciajove@icasbd.org abans del proper dia 4 de juliol.

Més informació a Twitter i Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s