1er DINAR TERTÚLIA – LA NOSTRA CIUTAT I EL DRET ANIMAL

DINAR TERTÚLIA

El passat divendres dia 19 d’octubre, Jove Advocacia de Sabadell (JAS) va organitzar el primer Dinar – Tertúlia titulat “La nostra ciutat i el Dret Animal”.  En aquesta ocasió, els encarregats de dinamitzar i intervenir varen ser la companya Irene Jiménez i el company Carles Lorente, ambdós experts en Dret Animal per la Universitat Autònoma de Barcelona. El resultat de la tertúlia fou una aproximació a la situació actual dels animals a la nostra ciutat, facilitant un enfocament jurídic.

2018-10-21 at 21.01.47

El format Dinar tertúlia fou distès, amb intervencions dels assistents que varen plantejar els seus dubtes que va donar lloc a un col·loqui de carácter jurídic, en la cada cop més creixent branca del Dret Animal, on la ciutat de Sabadell està sent pionera en molts aspectes. D’aquesta trobada ha sorgit un MANIFEST confeccionat pels assistents, que us el farem arribar els propers dies, per tal que les entitats de dret públic aproximin a la ciutadania la conscienciació i el respecte dels més febles: ELS ANIMALS.

2018-10-21 at 21.01.45-2

Si vols rebre informació, fes-te membre del JAS aquí i si tens qualsevol dubte, recomanació o sugerència pots escriure a advocaciajove@icasbd.org

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s