Manifest de JAS en relació a la recent sentència del Tribunal Suprem sobre el pagament d’impostos de los hipoteques

Benvolguts i benvolgudes,

Des de Jove Advocacia de Sabadell ens adherim i fem nostres tant les manifestacions fetes pel Consell de l’Advocacia Catalana (Manifest CICAC) com per la Confederación Española de Abogados Jóvenes  (Manifest CEAJ), l’enllaç del qual us adjuntem pel vostre coneixement.

Com a partíceps i operadors jurídics, no podem sino mostrar la nostra disconformitat en la manera de procedir del TS i denunciem a més, juntament amb la resta d’agrupacions que representen la nostra professió, que es tracta d’una situació insòlita que desmereix l’Administració de Justícia i no garanteix els drets i llibertats que conformen les bases del nostre sistema democràtic i de dret.

La Junta de JAS, octubre de 2018.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s