La Jove Advocacia de Catalunya escull nova Junta de Govern a Sabadell

El passat 23 de novembre de 2019 va resultar escollida la nova Junta de Govern en l’assemblea que va celebrar-se a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell (ICASBD) després que del procés electoral en sorgís una sola candidatura.

Imatge de l’assemblea JAC a l’ICASBD

L’assemblea i posteriorment el ple de la Junta Directiva de la Jove Advocacia de Catalunya (JAC), celebrada a Sabadell i organitzada per JAS – Sabadell el passat 23 de novembre a la seu de l’ICASBD, van escollir com a nous membres de la Junta de Govern de la JAC els següents càrrecs:

Marcos Javier Espejo Rosas com a Secretari – GAJ Tarragona

Anna Camps Palacios com a Tresorera – GAJ Granollers

Toni Franquet Rengel com a Vicepresident – GAJ Mataró

Carles-Joan Lorente Rivera com a President – JAS Sabadell

Desde JAS celebrem que el nou president de la Jove Advocacia de Catalunya sigui alhora el president de Joves Sabadell, un fet inèdit i que esperem que pugui donar a conèixer i impulsi l’advocacia jove sabadellenca i catalana.

La nova Junta de Govern de JAC

La primera part de l’assemblea, presidida per la Junta de Govern sortint, va servir per a ultimar els acords, rendir comptes per la tresoreria i, en definitiva, acomiadar-se després de dos anys de feina inestimable i dedicada a la jove advocacia catalana.

La nova Junta de JAC va presentar-se i entre les propostes que van defensar dur a terme en pro de la professió i la pròpia corporació van exposar-se, entre d’altres: la intenció de modificar els estatuts de l’associació per a adaptar-los al llenguatge inclusiu (la qual cosa farà que la denominació de la mateixa passi de Joves Advocats de Catalunya a Jove Advocacia de Catalunya, denominació que ja utilitzen de forma pública); la promoció de l’associació front ens públics com universitats, centres de formació, Administracions Públiques i altres corporacions que es relacionin amb operadors jurídics; aconseguir la inclusió de tots els GAJ de Catalunya en el se de JAC, per aconseguir ser un lobby potent de defensa dels interessos de la jove advocacia.

Per últim, es plantejà la creació de les corresponents comissions, la qual cosa es durà a terme a la propera reunió que es celebrarà a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers (ICAVOR) al mes de gener de 2020.

En acabar, tots els companys i companyes vinguts d’arreu de Catalunya varen poder gaudir d’un dinar de germanor al restaurant vegetarià Vita Viridis, i d’una visita guiada al campanar de Sant Fèlix.

Dinar de germanor entre les agrupacions

JAS Sabadell s’enorgulleix de la gran acollida que va tenir la reunió i assemblea de JAC, i que haguessin pogut gaudir de la nostra ciutat i del col·legi. Gràcies a tothom per venir!