Formació JAS: Afterworks amb jutges. Els errors més comuns dels professionals als escrits i a sala

El passat dia 18 d’octubre de 2022, a les 20 hores, la Jove Advocacia de Sabadell va organitzar l’Afterworks amb jutges al local Taps, de Sabadell, sota el títol “Els errors més comuns dels professionals als escrits i a sala“, amb la participació de la Jutgessa Degana de Sabadell, i titular del Jutjat Penal n.º 1 de Sabadell, la Magistrada Sra. Rosa Maria San Gabriel Alcolea.

En ell, vàrem poder tractar de forma més propera amb la Magistrada un tema que ens preocupa especialment a l’advocacia, i concretament a la jove advocacia, com són les formes i errors més comuns que es poden produir al si d’un procediment judicial, provingui del’operador jurídic que provingui.

En aquest marc, la nostra ponent ens va explicar quins són els errors més comuns de l’advocacia, però també en què es podria millorar aquest tracte a sala, tant per part dels advocats i advocades, com d’altres operadors jurídics que hi intervenen (Jutges, Fiscals, Lletrats/des de l’Administració de Justícia…).

Una de les conclusions a les quals vam arribar va ser que, pertanyent al mateix àmbit del dret, és necessari que per totes les parts intervinents s’empatitzi en el sentit d’entendre que estem desenvolupant una tasca social, professional i, en definitiva, de garant i defensa dels drets dels justiciables (sigui quina sigui la part que ens toqui en aquell procediment).

Afterwork del 18/10/2022

Volem agraïr especialment la col·laboració de la jutgessa degana que va il·lustrar-nos en un tema sobre el que en parlem molt entre bastidors, sorbetot entre companys i companyes de professió, però poc amb d’altres operadors jurídics, com podrien ser en aquest cas els jutges. També volem donar les gràcies a tots els assistents que van omplir la sala, i venir des d’indrets més enllà de Sabadell (Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Manresa…).

Us esperem a properes formacions de JAS!

Seguiu-nos a Xarxes Socials per a més informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s