Assistència de JAS al Congrés de FADEJA

Els passats dies 10, 11 i 12 de novembre membres de la Junta de JAS van acudir en representació de Sabadell al Congrés de la Federación Andaluza de Abogados Jóvenes (FADEJA), que es va celebrar a la ciutat de Sevilla.

Allà vàrem gaudir de ponències en matèries tan interessants i actuals com violència de gènere, l’aplicació pràctica de la Llei Orgànica 10/2022; la regulació legal dels clubs de cannabis; “tècniques d’interrogatori als testimonis que menteixen”; la “Cobertura de defensa jurídica als contractes d’assegurança” i “Tribunal del Jurat. Qüestions Pràctiques”.

Des de JAS Sabadell volem agrair a l’agrupació de Joves Advocats de Sevilla per l’acollida, el tracte i la organització impecable, tant de la trobada institucional, com dels esdeveniments de lleure.

Us anirem informant de properes reunions, convencions i congressos que es celebrin al llarg de la geografia per a que pogueu assistir-hi juntament amb la resta de companys i companyes que hi estiguin interessats/des!

Col·legi d'Advocats de Sevilla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s