JAS Sabadell assisteix al II Congreso de la Abogacía Joven Murciana (FEJARM)

La Federació de Joves Advocats de la Regió de Múrcia (FEJARM), conformada per les Agrupacions de Múrcia, Cartagena i Lorca, va organitzar els passat dies 3 i 4 de març de 2023 el seu II Congrés de l’Advocacia Jove Murciana: “Aspectes fonamentals del Dret de Danys” centrant-se en una temàtica d’actualitat i que té especial rellevància per als professionals del dret en els primers anys d’exercici.

Les ponències van tractar qüestions tan variades del dret com: la responsabilitat civil derivada del delicte, dret a l’honor, matèries d’actualitat com els delictes informàtics, així com la visió del dret administratiu veient les conseqüències que pot tenir una injusta privació de llibertat o la responsabilitat patrimonial de l’Estat legislador.

Aquestes ponències van serreferendades per la participació de membres de la Comunitat Universitària, Judicatura de la Regió de Múrcia, Ministeri Fiscal i de l’Advocacia de la Regió.

Desde JAS Sabadell volem agrair el tracte dispensat tant pels organitzadors (totes les agrupacions de joves de Regió de Múrcia), com dels amfitrions a la ciutat de Múrcia. Els llocs on es van dur a terme les ponències (Universitat de Múrcia, ICAMUR) i els àpats van ser d’autèntic luxe per a les 6 persones de JAS Sabadell que es varen desplaçar.

També gràcies als companys i companyes que ens van acompanyar desde altres Grups de Joves d’arreu, en especial a les companyes de viatge de Terrassa (JAT) i La Ràpita (GAJ Tortosa).

Us animem a acudir amb nosaltres si ens desplacem a aquest tipus d’esdeveniments doncs coneixem altres punts de vista de l’advocacia jove institucional, l’afrontament dels problemes en d’altres partits judicials i les solucions que hi proposen, amb tal de nodrir-nos i donar-nos suport mutuament. Gràcies.


		

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s