Sopar d’estiu ICASBD 2019

El passat dia 19 de juliol de 2019 vàrem poder gaudir, un any més, del tradicional sopar de l’advocacia de Sabadell, organitzat pel nostre Il·lustre Col·legi de l’Advocacia (ICASBD) i, aquest any novament amenitzat per JAS.

L’entorn va ser idíl·lic com pot comprovar-se a les fotografies (Masia de Castellarnau), així com també va ser-ho la companyia de totes les companyes i companys i la vetllada en general.

Després del còctel de benvinguda i el sopar, es va procedir a fer entrega per part de la Tresorera i Vicepresidenta JAS dels premis als Campionats de Primavera organitzats per l’ICASBD (Futbolí, Dards i Pool, en les seves diverses modalitats). I seguidament els Campionats esportius d’estiu (Pàdel, Pitch&Putt, Tennis).

Seguidament, i ja seguint amb les pautes tradicionals del sopar estiuenc, es va procedir per part de la Vocal 2ª al sorteig de regals i obsequis (aquets any però, amb una variació i és que, degut a la gran quantitat de col·laboradors i patrocinadors, va fer-se a través d’una aplicació web amb tal d’escurçar l’entrega), inclosa la toga. En total, uns 30 regals cortesia entre altres de: PC Quality, Alter Mútua, Tirant lo Blanch, Farmàcia Isabel Domènech, Farmàcia Segalàs, Embajadora Galenic, Mima’t, PMC, Cool Ties, Abant Joiers…. Gràcies a tots!

Per últim, com a novetat aquest any, JAS va organitzar un concurs a través de l’App Kahoot (tipus Trivial) on van participar més de 60 persones i on van endur-se premis com impressores, lots de cremes valorats en 200€… Les presentadores del concurs van ser la Secretària i la Vocal 1ª. Gràcies per participar!

Després es va procedir a prendre una copa al mateix indret on hi havia preparada una sala i vàrem poder passar una estona de disbauxa i distensió per acabar l’any judicial entre amics i amigues.

Amb tot, volem agrair a tots els col·laboradors, patrocinadors, guanyadores, participants i premiats/des, l’amenització de JAS va ser tot un èxit.

Volem desitjar-vos un bon estiu, unes vacances relaxades i que tornem amb les piles recarregades al setembre, on tenim preparades moltíssimes activitats i esdeveniments per part de JAS.

BONES VACANCES

La Junta de JAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s