22/01/2020 Assemblea General ordinària de JAS

El passat dia 22 de gener de 2020, a les 16:30 hores es va celebrar a la seu de l’ICASBD l’Assemblea General Ordinària, conforme a l’establert a l’article 13 i següents dels vigents Estatuts de la Jove Advocacia de Sabadell.

La Tresorera, President i Secretària de JAS

En el si de l’assemblea, va exposar-se l’informe d’activitat del passat any 2019 per part de la JAS, incloent-hi tots els esdeveniments formatius, esportius, de lleure, i en col·laboració amb l’ICASBD.

Després de l’informe anual i memòria d’activitats, va procedir-se per part de la tresorera a rendir comptes respecte al passat exercici 2019, on el balanç va ser finalment 0. I per últim, es va exposar i aprovar per unanimitat el pressupost per l’any 2020 que, com és habitual serà de 4.000,00.-€.

No havent-hi cessament ni eleccions a cap càrrec, es va donar per conclosa la sessió a les 17:30 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s