10è Cafè Jurídic JAS: Els reptes de la protecció jurídica dels menors estrangers no acompanyats a Catalunya

El passat 09 de març de 2020 vàrem tenir el plaer i honor d’organitzar el nostre 10è cafè jurídic, amb la presència del Doctor en Dret i advocat Sr. Iván Aybar Jiménez, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La temàtica del cafè jurídic va ser “els reptes de la protecció jurídica dels menors estrangers no acompanyats a Catalunya”, una qüestió de molta actualitat i importància.

El Dr. Aybar Jiménez i els assitents al 10è Cafè Jurídic

Gràcies al ponent vàrem poder entendre des del punt de vista d’un dels promotors de l’Observatori Universitari sobre Menors Estrangers no Acompanyats a Catalunya (OUNMENAC Twitter @OUNMENAC) de la UAB. La situació, com el propi Dr. Aybar va explicar, és complexa, i requereix d’una sensibilització de tots els operadors (jurídics i tècnics), amb tal d’arribar a un punt de sortida beneficiós, sobretot, per les persones que pateixen aquestes situacions.

Desde JAS volem agraïr la implicació del Dr. Aybar, que per proximitat va disposar-se a donar aquesta xerrada en una època en que les condicions no eren les més apropiades. Tanmateix, volem donar les gràcies als/les assistents per la seva participació i acompanyament.

La Junta de JAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s