6a Sessió Online JAS: “La importància del SEO local pel sector de l’advocacia. Aconsegueix potencials clients cada dia”

El passat 20 de gener de 2021 vam tenir el plaer i honor d’organitzar la nostra 6a sessió online, amb la presència de l’advocat i especialista en màrqueting, Ángel Seisdedos.

La temàtica de la sessió va consistir en conèixer què és el SEO local i perquè és important que els i les professionals de l’advocacia utilitzin l’eina Google My Business pel seu negoci.

El ponent va destacar que els principals factors per utilitzar el SEO local són:
– Perquè Google mostra un botó de trucada en els resultats de cerca en mòbils.
– Perquè el 78% de les cerques locals des d’un dispositiu mòbil acaben amb una visita al negoci presencial.
– Perquè, ja l’any 2017, el 97% dels consumidors van buscar negocis locals online, i el 12% va buscar un negoci local online cada dia.
– Perquè, quan un client potencial cerca en el seu dispositiu, per exemple, “advocat laboralista”, veurà resultats específics per a la seva ubicació.
– Perquè, si es fa correctament, la nostra fitxa de Google My Business es posicionarà en els primers resultats i, no ens enganyem, tots fem clic en el primer, segon o tercer resultat.
– Perquè el consum ha canviat, ara el client necessita solucions ràpides i vol sentir-se atès des del primer moment, i amb això hi guanyem tots: el client i nosaltres.

El ponent ens va ensenyar com obrir la fitxa, com configurar-la i mantenir-la, i quins són els errors més habituals a evitar.

Des de JAS volem agrair la implicació de n’Ángel Seisdedos, que ens va fer gaudir d’una formació molt interessant, enriquidora i amena.

Per a més informació, visiteu la seva pàgina web.

També el podeu seguir a:

Instagram (https://www.instagram.com/angel.seisdedos/)
Twitter (https://twitter.com/angelseisdedos?lang=es)
LinkedIn (https://es.linkedin.com/in/angelseisdedosgavira)

Tanmateix, volem donar les gràcies als/les assistents per la seva participació, acompanyament i comentaris de satisfacció que ens van fer arribar durant i després de la xerrada.

La Junta de JAS

__________________

6a Sesión Online JAS: “La importancia del SEO local para el sector de la abogacía. Consigue potenciales clientes cada día”.

El pasado 20 de enero de 2021 tuvimos el placer y honor de organizar nuestra 6a sesión online, con la presencia del abogado y especialista en marketing, Ángel Seisdedos.

La temática de la sesión consistió en conocer qué es el SEO local y por qué es importante que los y las profesionales de la abogacía utilicen la herramienta Google My Business para su negocio.

El ponente destacó que los principales factores para usar el SEO local son:
– Porque Google muestra un botón de llamada en los resultados de búsqueda en móviles.
– Porque el 78% de las búsquedas locales desde un dispositivo móvil acaban con una visita en el negocio presencial.
– Porque, ya en el año 2017, el 97% de los consumidores buscaron negocios locales online, y el 12% buscó un negocio local online cada día.
– Porque, cuando un cliente potencial busca en su dispositivo, por ejemplo, “abogado laboralista”, verá resultados específicos para su ubicación.
– Porque, si se hace correctamente, nuestra ficha de Google My Business se posicionará en los primeros resultados y, no nos engañemos, todos hacemos click en el primer, segundo o tercer resultado.
– Porque el consumo ha cambiado, ahora el cliente necesita soluciones rápidas y quiere sentirse atendido desde el primer momento, y con eso ganamos todos: el cliente y nosotros.

El ponente nos enseñó cómo abrir la ficha, cómo configurarla y mantenerla, y cuáles son los errores más habituales a evitar.

Desde JAS queremos agradecer la implicación de Ángel Seisdedos, que nos hizo disfrutar de una formación muy interesante, enriquecedora y amena.

Para más información, visitad su página web. También lo podéis seguir en:

Instagram (https://www.instagram.com/angel.seisdedos/)
Twitter (https://twitter.com/angelseisdedos?lang=es)
LinkedIn (https://es.linkedin.com/in/angelseisdedosgavira)

Asimismo, queremos dar las gracias a los/as asistentes por su participación, acompañamiento y comentarios de satisfacción que nos hicieron llegar durante y después de la ponencia.

La Junta de JAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s