Assistència de JAS a la imposició de togues 2023

El passat 28 d’abril de 2023 la Jove Advocacia de Sabadell va tornar a assistir a l’acte d’imposició de togues celebrat enguany al Mas de Can Riera, a Sentmenat. No només vam poder gaudir de la companyonia de les noves persones togades, companys i companyes amb qui vam tenir ocasió de felicitar i oferir tot el suport de JAS, sinó que també vam poder retrobar-nos amb col·legues que feia temps amb qui no coincidíem.

Vam comptar amb la participació de la nostra degana, l’Eulàlia Barros; la presidenta del CICAC, Encarna Orduna; la presidenta del CGAE, Victoria Ortega, i la Secretaria per a l’Administració de Justícia, Sra. Iolanda Aguilar, per donar la benvinguda als companys i companyes que just ara s ‘incorporen. Així mateix, tinguérem l’ocasió de recordar les persones que ens han deixat amb emotives peces musicals.

Finalment, vam acabar l’acte amb un aperitiu i posterior sopar acompanyats de bona part dels degans dels col·legis de Catalunya, exdegans, amics, amigues, col·legues i familiars dels nous togats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s