La JAS participa al XIII Congrés del CGAE

Els proppassats 3, 4 i 5 de maig, la Jove Advocacia de Sabadell va participar en el XIII Congrés del Consejo General de la Abogacia Española en què es debateren les directrius que han de marcar les polítiques i el cost col·legial dels anys vinents.

El Congrés va comptar amb una forta presència sabadellenca, on vàrem poder gaudir de la companyonia de bona part de la Junta i resta de companys que vingueren al Congrés, mostrant que el Col·legi de Sabadell és més que una institució sota la qual s’ordena territorialment l’advocacia.

Així mateix, el Congrés també fou punt de retrobament amb companys d’altres col·legis d’arreu de l’Estat i d’oportunitat per conèixer-ne de nous i crear sinergies.

No només la JAS va comptar amb la presència del seu president en les sessions formatives, sinó que també va tenir l’ocasió de presentar una comunicació amb propostes en relació amb l’exercici del dret a vaga dels professionals de l’advocacia.

Finalment, la Jove Advocacia de Sabadell va tenir ocasió de participar en les votacions de les conclusions que resultaren del Congrés, les quals es troben accessibles al següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s