COMUNICAT D’ADHESIÓ DE JAS AL COMUNICAT DE L’ICASBD SOBRE LA INSOSTENIBILITAT DE LA SITUACIÓ DE L’EDIFICI JUDICIAL DE SABADELL

Des de la Jove Advocacia de Sabadell (JAS) volem mostrar el nostre total suport i adhesió al manifest publicat per l’ICASBD sol·licitant les pertinents dimissions per la inacció de la Conselleria de Justícia amb l’edifici Judicial de Sabadell.

Reiterant el que ja vàrem manifestar el dia 4 de juliol, considerem que és gravíssima i d’urgentíssima necessitat un canvi en la situació de l’Edifici Judicial de Sabadell. No només això, sinó que els operadors jurídics de la ciutat no poden concedir més pròrrogues , doncs ens trobem davant una conjuntura insostenible, en tan en quant les males condicions de l’edifici i les altes temperatures derivades de la manca de ventilació, combinades amb el problema de refrigeració que l’edifici arrossega des de fa anys, impedeixen que tots els qui treballen a les instal·lacions puguin dur a terme les seves funcions i, en definitiva, puguin treballar en unes condicions dignes.

Això és també aplicable a tots els/les justiciables que acudeixen a la ciutat, no només l’Excma. Alcaldessa de Sabadell (citada ahir com a testimoni), doncs és necessari que puguin declarar amb totes les garanties i comoditats exigibles. Per tot això i, atès que la Hble. Consellera de Justícia ja ens va manifestar directament davant les queixes de JAS, al passat Congrés de la Jove Advocacia de Catalunya, que la prioritat actual de la Conselleria era destinar el pressupost als centres penitenciaris i no als edificis judicials, ens adherim plenament a la nota de premsa publicada pel nostre Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell exigint una resposta immediata per resoldre aquesta situació insostenible i improrrogable.

La Junta de la Jove Advocacia de Sabadell

Sabadell, a 25 de juliol de 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s