2n Gin&Law JAS: “L’interrogatori de víctimes i testimonis i la seva valoració judicial”

El passat dimarts 16 de juliol, la Jove Advocacia Sabadell va celebrar el seu 2n Gin&Law amb el títol: “L’interrogatori de víctimes i testimonis i la seva valoració judicial“. En ella vàrem tenir el plaer de comptaramb la intervenció de la Il·lma. Sra. Carme Guil i Román, Magistrada de la Secció 3ª (Penal) de l’Audiència Provincial de Barcelona, la qual compta amb una àmplia experiència com a jutgessa i magistrada especialitzada en ViGe i menors.

Imatge del 2n Gin&Law JAS

Durant la sessió, la Magistrada va parlar-nos sobre els aspectes clau en les testificals i les declaracions en procediments penals, tant per part de víctimes, com de testimonis i sobre com aquestes diligències es valoren judicialment. A més, també es van tractar altres diligències d’instrucció (com compareixences de mesures cautelars, rodes de reconeixement…) i com, al llarg del procediment i al propi plenari aquestes proves tenen o no validesa en funció de com s’hagueren practicat.

La jornada va ser tot un èxit, duent-se a terme d’una manera distesa i acompanyant-lo d’un gintònic i entre companys i companyes sempre interessades. Volem agraïr a totes aquelles persones que van acostar-se a la formació que proposa JAS.

Us esperem a la propera!

Imatge del 2n Gin&Law JAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s