Carles Lorente (president de JAS) escollit com a Vocal 4t de la Junta Executiva de CEAJ

Avui 27 de novembre de 2020 s’han celebrat a la seu del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), les eleccions a la Junta Executiva de la Confederación Española de la Abogacía Joven (CEAJ).

La candidatura guanyadora, “Por la Abogacía Joven”, estava encapçalada per Maia Román (que repeteix presidència) i ha estat escollida al complert en unes eleccions amb un nivell de participació històric (90%).

La resta de càrrecs electes han estat els següents: Andrés J. Becerra (Vicepresident); Gloria Taboada (Secretària); Cristina Acosta (Tresorera); Borja Llonin (Vocalia 1a); Iván Bellod (Vocalia 2a); Paula Prieto (Vocalia 3a); Carles Lorente (Vocalia 4a) i Pol Olivet (Vocalia 5a).

La nova Junta Executiva de CEAJ. Carles Lorente (JAS), a la dreta.

El president de la Jove Advocacia de Sabadell ha estat escollit com a Vocal 4t en un càrrec que durarà 2 anys i que, per primera vegada en molts anys, ha resultat escollida una candidatura sencera.

Román, la presidenta, ha assegurat que “Tenim un repte immens però apassionant per a aquests propers 2 anys, en els que comptem amb totes les persones que formen la Confederación. Volem donar el protagonisme a qui l’ha de tenir, les agrupacions“.

CEAJ està formada per 76 agrupacions d’advocats i advocades joves, i representa a més de 60.000 lletrats/des d’arreu l’estat espanyol.

One thought on “Carles Lorente (president de JAS) escollit com a Vocal 4t de la Junta Executiva de CEAJ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s